Hulp bij relatieproblemen

 

Relatieproblemen

Elke relatie kent ups en downs, maar soms is het anders. Ongeveer 70% van de Nederlanders ervaart eens in zijn leven relatieproblemen.Een veelvoorkomend relatieprobleem is ruzie maken. Ook in goede relaties komen er ruzies voor. Het wordt pas een probleem als de ruzies zich opstapelen of je elkaar door middel van praten niet meer kunt bereiken. De conflicten overschaduwen de goede momenten of je raakt van elkaar verwijderd. Jullie kunnen samen vast komen te zitten in destructieve patronen waar geen uitweg in te vinden lijkt.

Relatietherapie

Wat gebeurt er in relatietherapie? Een relatietherapeut brengt jullie weer in gesprek, iets wat vaak niet meer gebeurt wanneer er destructieve patronen en automatismen in jullie relatie zijn geslopen. Een relatietherapeut houdt jullie een spiegel voor, benoemt wat opvalt in jullie interactie, en geeft handvatten om de patronen te doorbreken. We staan stil bij jullie communicatie en bij intimiteit, en bedenken oefeningen die jullie thuis kunnen doen om jullie relatieproblemen op te lossen en weer dichter tot elkaar te komen.
Relatietherapie is het beste wat je kunt doen als je relatie vast loopt!

Hebben jullie vragen over je relatie of willen jullie meer weten over relatietherapie? Neem vrijblijvend contact op via [email protected] of bel 06-28328128.