Psychische klachten en psychologische hulp

 

Het kan iedereen overkomen..

Ongeveer drie miljoen Nederlanders hebben jaarlijks psychische klachten. Het kan iedereen overkomen. We zijn allemaal wel eens gespannen, somber of zitten niet lekker in onze vel. We maken allemaal wel eens heftige gebeurtenissen mee, zoals het overlijden van een dierbare of een andere ingrijpende gebeurtenis. Soms kunnen we er zelf uitkomen of met behulp van ons sociale netwerk. Maar soms ook niet, en is het fijn om professionele hulp te krijgen.

Schaamte en taboe zijn niet nodig!

Er rust vaak een taboe op psychische klachten en psychologische hulp, ondanks dat zoveel mensen er in hun leven mee te maken krijgen. Veel mensen schamen zich en durven niet over hun problemen te praten. Ze zijn bang dat ze gek of raar gevonden worden of zien een psychische hulpvraag als falen.

Het is belangrijk dat je over je problemen en psychische klachten praat. Je zult ervaren dat je je nergens voor hoeft te schamen en het prettig is om er niet alleen in te staan. Het is fijn om psychologische hulp te ontvangen.

Heb je vragen over psychische klachten of psychologische hulp? Neem vrijblijvend contact op met [email protected] of tel: 06-28328128.